40 Χρόνια Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ
e-learning
franchise
Facebook Γράψα
Instagram Γράψα
κάλεσέ μας 800 11 47277

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά για ενήλικες

Αρχική σελίδα /

Πώς να μάθω Αγγλικά εύκολα και γρήγορα;

24 ΙΑΝ 2021 - Μαρία Σακελλαρίου


Θέλω να μάθω Αγγλικά -

Πώς να μάθω Αγγλικά

γρήγορα και εύκολα;

-

Θέλω να μάθω Αγγλικά

, αλλά θα βρω κατάλληλα μαθήματα Αγγλικών που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου;

-

Μαθαίνω Αγγλικά

εξίσου αποτελεσματικά ως 18+ σε σύγκριση με όταν ήμουν παιδί;

Αν κάποια από αυτά τα ερωτήματα σας έχουν απασχολήσει, τότε είστε ένας από τους πολλούς ενήλικες που θέλουν να μάθουν αγγλικά (ή και ν’ αποκτήσουν ένα πτυχίο-πιστοποίηση) για ακαδημαϊκούς, επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Κι αν ποτέ αναρωτηθήκατε αν έχετε την ικανότητα να μάθετε Αγγλικά, τότε σκεφτείτε ότι έχετε ήδη μάθει άριστα μία γλώσσα – τη μητρική σας!

Οι σπουδαστές μας ...τα λένε καλύτερα!
  • Υψηλό επίπεδο καθηγητών
    quotes
    Υψηλό επίπεδο καθηγητών, μαθήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    quotes
    Χριστίνα Ιωαννίδη
    Ολυμπιονίκης-Στρατιωτικός
  • Γνώμη ευχάριστο διδακτικό περιβάλλον
    quotes
    Μια ξένη γλώσσα, όσο πιο πολύ τη γνωρίζεις, τόσο πιο πολύ την αγαπάς. Χρειάζεσαι, όμως, καλούς δασκάλους κι ένα χαμόγελο για παρακίνηση. Στα ΓΡΑΨΑ, αυτά τα "αγαθά" αφθονούν! Χαίρομαι να είμαι σπουδαστής τους!
    quotes
    Αμυράς Γιώργος
    Δημοσιογράφος
  • Γνώμη φιλικό ευχάριστο περιβάλλον
    quotes
    Ο εκπαιδευτικός όμιλος "ΓΡΑΨΑ" κέρδισε την εμπιστοσύνη μου αμέσως! Μεθοδικότητα, πρωτότυπη τρόπος διδασκαλία, φιλικό & ευχάριστο περιβάλλον. Οι ανάγκες του σπουδαστή σε προτεραιότητα.
    quotes
    Μαρία Πετροπούλου
    Φιλόλογος, συγγραφέας, αρθρογράφος - Αγγλικά Upper intermediate
  • Αξιολόγηση Παγκράτι Αγγλικά
    quotes
    Μοναδική εκπαιδευτική διαδικασία! Μεθοδικότητα, οργάνωση, ευελιξία ωραρίου μαθημάτων σε συνδυασμό με τη διάθεση των καθηγητών και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας.
    quotes
    Κωνσταντίνος Δ. Στραβοσκούφης
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχ/κός Η/Υ, Ε.Μ.Π.

Σύμφωνα με το γνωστό γλωσσολόγο Stephen Krashen, υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ εκμάθησης και κατάκτησης μιας γλώσσας. Η θεωρία του βασίζεται στο ότι κατακτούμε μια γλώσσα όταν μπορούμε να κατανοούμε μηνύματα και τονίζει τη λανθασμένη προσέγγιση της διδασκαλίας μιας γλώσσας με τον ίδιο τρόπο που κάποιος διδάσκεται μαθηματικά ή ιστορία. Η έμφαση, λοιπόν, στην εκμάθηση Αγγλικών πρέπει να δίνεται στην επικοινωνία και τη διάδραση και όχι στους τύπους και τους γραμματικούς κανόνες. Μαθαίνω Αγγλικά, λοιπόν, βιωματικά για να μάθω ... με επιτυχία!

Και έτσι προκύπτει ένα ενδιαφέρον ερώτημα:

Πώς να μάθω Αγγλικά ως ενήλικος, αποτελεσματικά; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για αυτό; Είναι εφικτό; Η απάντηση είναι ‘ΝΑΙ’, αρκεί να επιλέξετε τα ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών ΓΡΑΨΑ που θα σας οδηγήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και με επιτυχία στον στόχο σας!

Η

εκμάθηση Αγγλικών για ενήλικες

στα ΓΡΑΨΑ, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency. 88.000 σπουδαστές έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας, με ευέλικτα ωράρια, και φιλικά δίδακτρα. ΓΡΑΨΑ! Νο1 στους ενήλικες από το 1984!

Αν έχετε κάνει κάποια χρόνια Αγγλικά, τότε θα φοιτήσετε σε ενδιάμεσο επίπεδο.

Τεστ αγγλικών Τεστ αγγλικών

Μάθετε για την εκμάθηση αγγλικών για ενήλικες online στα ΓΡΑΨΑ

Πώς να μάθω Αγγλικά, γρήγορα;

Αν είστε στο επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε στα ΓΡΑΨΑ, τρεις 4μηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, ταχύρυθμο σπουδαστή ΓΡΑΨΑ, καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 έτη! Έτσι ο ενήλικος σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα (70% ταχύτερη πρόοδος στα ΓΡΑΨΑ» σε σχέση με τα κλασικά-παιδικά προγράμματα).

Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 ή Proficiency-C2.

Πώς να μάθω Αγγλικά, με λογικό κόστος;

Στα ΓΡΑΨΑ, τα δίδακτρά μας είναι φιλικά, από 80 € το μήνα.

Πώς να μάθω Αγγλικά χωρίς να αφήνω κενά;

Στα ΓΡΑΨΑ, ο σπουδαστής είναι στο επίκεντρο! Με χιλιάδες ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών για ενισχυτική διδασκαλία και βελτίωση των πιθανών αδυναμιών του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, εξατομικεύουμε την εκπαίδευση! Δεν προχωράμε χωρίς να μαθαίνουμε!

Μόνο μέσα στο τελευταίο έτος, παρείχαμε στους σπουδαστές μας 5000(!) έξτρα ΔΩΡΕΑΝ ώρες Αγγλικών. Αυτό, δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού!

Πώς να μάθω Αγγλικά με επιτυχία;

Αν χρειάζεστε Πτυχία, τότε στα ΓΡΑΨΑ έχουμε 2000(!) επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων, 78.000 μέχρι τώρα! Επιπλέον, έχουμε βραβευθεί από την Ελληνοαμερικανική Ένωση με Certificate of Recognition. Στα ΓΡΑΨΑ παίρνουμε πτυχίο με την … 1η!

Πώς να μάθω Αγγλικά ώστε να επικοινωνώ, πραγματικά;

Τα, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, μαθήματα ΓΡΑΨΑσυνδυάζουν μία δομική λειτουργική προσέγγιση (Functional Communicative Approach) με στοιχεία Dynamic Learning και NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τη διδασκαλία Αγγλικών στο μαθησιακό τύπο κάθε ανθρώπου ανάλογα με το πόσο οπτικός, ακουστικός, κιναισθητικός είναι. Έτσι μαθαίνω «μάχιμα Αγγλικά»!

 

Στα Αγγλικά για ενήλικες ΓΡΑΨΑ, ξεκινάμε με ειδικά σχεδιασμένες επαναλήψεις για να «ξυπνήσουν» οι γνώσεις σας από το λήθαργο, κάποιων ετών. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες μνημοτεχνικές μεθόδους ώστε σε 4 εβδομάδες να έχουν επανέλθει οι βασικές γνώσεις σας.

Τα μαθήματα γίνονται σ’ ένα ομοιογενές και δυναμικό γκρουπ. Στα ταχύρυθμα Αγγλικά ΓΡΑΨΑ, ο βαθμός αφομοίωσης των αγγλικών σε γραπτή και προφορική μορφή είναι πολύ γρήγορος, χωρίς ιδιαίτερη μελέτη στο σπίτι. Βάζετε σε εφαρμογή αμέσως όσα μάθατε στο μάθημα, συνομιλώντας με τους υπόλοιπους σπουδαστές του γκρουπ. Οι κορυφαίοι καθηγητές ΓΡΑΨΑ διαθέτουν ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εκπαίδευση, διαθέτουν υψηλά προσόντα και ικανότητες και είναι σύγχρονοι στη σκέψη.

Στα ΓΡΑΨΑ κερδίζω χρόνο, κόπο και χρήματα. Παίρνω γρήγορα πτυχία! Κατακτώ τη «μάχιμη» γλώσσα για την εργασία ή τις σπουδές μου και αναπληρώνω δωρεάν μαθήματα που χάνω λόγω φόρτου. Συμμετέχω σε μια χαρούμενη ομάδα. Κάνω ένα μάθημα τεχνολογικά προηγμένο και διαδραστικό! Δεν κάνω... χρόνια, μαθήματα Αγγλικών, μέχρι να πάρω πτυχίο ούτε σπαταλάμε το μάθημα στη διόρθωση ασκήσεων με ελάχιστη εξάσκηση στα προφορικά.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχημένη εκμάθηση Αγγλικών από ενήλικες όπως το κίνητρο, ο στόχος, το μαθησιακό περιβάλλον και οι στρατηγικές εκμάθησης.

-Θέλω να μάθω Αγγλικά, για παράδειγμα, για να επικοινωνώ ή να διευρύνω τους ορίζοντές μου και να μπορώ να λειτουργώ ως πολίτης ενός κόσμου που έχει εξαλείψει τα σύνορα και τις αποστάσεις.

-Θέλω να μάθω Αγγλικά για να σπουδάσω,

-Θέλω να μάθω Αγγλικά για να εξειδικευτώ στον τομέα μου,

-Θέλω να μάθω Αγγλικά επειδή θέλω να κατακτήσω μια θέση στην αγορά εργασίας.

Θέλεις να αποκτήσεις κάποιο εύκολο πτυχίο αγγλικών για ενήλικες; Έλα τώρα σε ένα από τα 22 εκπαιδευτήρια ΓΡΑΨΑ σε Αττική, Πειραιά και Πάτρα!

Στα ΓΡΑΨΑ θα μάθετε αγγλικά με τις μεθόδους διδασκαλίας που θα ξεκλειδώσουν τις ικανότητές σας και θα σας οδηγήσουν γρήγορα στον στόχο σας. Θα σας αναλάβουν οι ειδικοί! Στα ΓΡΑΨΑ έχουμε καθηγητές-ελίτ που έχουν επιμορφωθεί στο σύστημα ΓΡΑΨΑ από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς εκπαιδευτές όπως το διεθνούς φήμης University of Oxford Department for Continuing Education- OUDCE.

Μάθετε για το πρόγραμμα «Αγγλικά για παιδιά» ΓΡΑΨΑ.

Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα θα βρείτε μαθήματα καινοτόμα, εμπνευσμένα, με έμφαση στην επικοινωνία. Καλέστε λοιπόν 210 7565300 για ραντεβού με τον Εκπαιδευτικό μας Σύμβουλο ή ελάτε στο πλησιέστερο ΓΡΑΨΑ. «Πώς να μάθω Αγγλικά εύκολα και γρήγορα», λοιπόν; Στα ΓΡΑΨΑ! Νο1 στους ενήλικες!

Θέλω να μάθω περισσότερα για τα Πτυχία Αγγλικών Θέλω να μάθω περισσότερα για τα Πτυχία Αγγλικών



Επιστροφή στη λίστα

Έλα να γνωριστούμε σε ένα από τα
22ΓΡΑΨΑ
σε Αθήνα-Πειραιά-Πάτρα!

Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ο μεγαλύτερος ξενόγλωσσος οργανισμός για ενήλικες
Ιταλικά για ενήλικες στον Όμιλο ΓΡΑΨΑ
Εκδρομή στην Ιταλία αφού μάθουμε ιταλικά στα ΓΡΑΨΑ 22/9/2023 - Mura Gisella
Στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ δεν μαθαίνουμε μόνο ξένες γλώσσες! Πηγαίνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό γιατί θέλουμε να περνάμε καλά, να γνωρίζουμε νέους τόπους και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ή ΙΣΠΑΝΙΚΑ, τη γλώσσα δηλαδή που μαθαίνουμε.
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και η τεχνητή νοημοσύνη 19/9/2023 - Μαρία Νικολοπούλου
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος παρατηρεί και μελετά κάθε τι καινούργιο που αφορά την εκπαίδευση και την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας
Επιμόρφωση των καθηγητών μας στη Βαρκελώνη
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - VII FORO UNIVERSIDAD DE BARCELONA 8/9/2023
Η επικαιροποίηση των γνώσεων αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής ζωής , ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης όπου οι απαιτήσεις είναι κάθε φορά μεγαλύτερες, αλλά και οι νέες ιδέες και οι προτάσεις για την κάλυψή τους ανανεώνονται διαρκώς.
Όλα τα άρθρα
Έλα στην παρέα ΓΡΑΨΑ!
  • Facebook Γράψα
  • Twitter Γράψα
  • Youtube Γράψα
  • Linkedin Γράψα
  • Instagram Γράψα
Που θα μας βρείτε
Γλώσσες και πτυχία